06 55 83 66 76 info@manuelakoelemij.nl

Ik ben op freelance-basis beschikbaar voor alle ondersteunende office-werkzaamheden, zowel nationaal als internationaal.

Inzetbaar als personal assistant, virtual assistant, organisator van evenementen, fotograaf of een combinatie daarvan. Natuurlijk kan ik u ook bijstaan als deskundige bij problemen op het gebied van MS Office.

Grote klussen, kleine klussen? Ik overleg graag met u hoe ik u van dienst kan zijn. Mijn contactgegevens vindt u op de website.

manuela Koelemij op freelance-basis beschikbaar
Wat zeggen klanten over Manuela?

Manuela is een zeer gemotiveerde collega, met goede ideeen, die ze vervolgens ook op korte termijn uitvoert. Ze analyseert de bestaande situatie en stelt wijzigingen voor. Dit alles in overleg. Ze werkt zelf hard en verwacht dat (in alle redelijkheid) ook van haar collega’s. Daarnaast is ze een prettig en gezellig persoon om mee te werken en niet te beroerd een afdelingsuitje of kerstborrel te organiseren.

Manuela heeft bij Alzheimer Nederland de functie van Hoofd Ondersteuning waargenomen voor een aantal maanden. Al vanaf de eerst dag waren haar enorme gedrevenheid en enthousiasme zichtbaar. Naast het adequaat leidinggeven aan een divers team van inkoop, ict, secretariaat en facilitair, heeft Manuela in korte tijd een aantal resultaten neergezet; opzet van een goed lopend secretariaatsoverleg, training ‘notuleren op de laptop’ en diverse verbetervoorstellen t.a.v. bestaande procedures. In dit alles heb ik de gedrevenheid, doortastendheid en sterke interpersoonlijke vaardigheden van Manuela zeer gewaardeerd!

Manuela Koelemij is bijna 4 jaar mijn directiesecretaresse geweest. Zij heeft haar werk op een voortreffelijke wijze gedaan. Haar ondersteuning zorgde ervoor dat ik mijn werk als directeur van een grote branchevereniging met dagelijks veel contacten met leden, stakeholders en media, met een continue stroom van mails, telefoontjes, vergaderstukken en verzoeken om overleg, goed kon doen. Zij was accuraat, zorgvuldig, iniatiefrijk en kwam met goede voorstellen. Personal manager zou ik eigenlijk een betere term vinden dan directiesecretaresse.